Kategorije: Blog, Planet Fortuna

by Tinkara Fortuna

Share

Tinkara predstavlja svojo prvo avtorsko pesem za otroke – “Počitnice”

12. junija, 2024

Deli s prijatelji

Tinkara Fortuna, poznana kot članica glasbene skupine Bepop in avtorica otroških knjig, z veseljem predstavlja svojo prvo avtorsko pesem za otroke, “Počitnice“. Ta projekt je dolgoletna želja, ki je končno dozorela v letu 2024.

Pesem “Počitnice” je nastala iz Tinkarine ljubezni do otrok in glasbe. Besedilo in melodijo je ustvarila sama, za aranžma je poskrbel Zvone Tomac, koreografijo pa sta pripravili Tinkara in Tjaša Leban. Videospot sta režirala Lovro Marjanović in Nejc Pečnik, dijaka Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije.

Pesem je že posneta tudi v japonščini, zahvaljujoč pevki Špeli Jezovšek Stelli, načrtujejo pa še angleško in špansko različico. Projekt je od marca 2024 pritegnil skoraj 300 slovenskih šol, kar je dokaz, da je melodija resnično priljubljena.

Videospot vključuje skoraj 600 otrok in številne Tinkarine prijatelje, med njimi Ano Praznik, Alenko Husić iz Bepop, Denisa Porčiča-Chorchypa, Natko Geržina s plesalci, pevca Sebastijana in pevko Špelo Jezovšek Stello. V videu nastopajo tudi vse tri Tinkarine hčerke.

Tinkara obljublja, da “Počitnice” ne bo edina otroška pesem in načrtuje album otroških plesnih pesmi. Njena strast do ustvarjanja za otroke je neizmerna in veseli se vseh prihodnjih projektov.

Za dodatne informacije kontaktirajte Tinkaro na tinkara@planetfortuna.com

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti in GDPR.
I Accept

Kako je potekalo snemanje videospota, lahko preverite v spodnji fotogaleriji:

Sorodni prispevki

  • 31. maja, 2024

    Sodelujte v nagradni igri!

    V nagradni igri, ki poteka od 2. 6. 2024 do 31. 8. 2024, bo organizator nagradne igre PLANET FORTUNA, Tinkara Fortuna s.p. (v nadaljevanju:

  • 30. decembra, 2018

    Nasmehnite se!

    Nasmeh. Nekaj, kar imam vedno na zalogi v neomejeni količini, iskreno verjamem vanj in z veseljem ga podarim.