Tinkara Fortuna je nasmejana, pozitivna in vsestranska,
svoje znanje, energijo in talente podaja naprej v vseh oblikah…

Tinkara Fortuna

Tinkara je širši javnosti najbolj poznana kot članica glasbene skupine BePop, ki deluje že več kot 20 let, sicer pa je tudi srečno poročena mamica treh deklic, po izobrazbi magistrica poslovnih ved, z dolgoletnimi izkušnjami v marketingu in prodaji, avtorica otroških knjig ter vsebin za otroke, podjetnica, TV voditeljica in predavateljica, ki bo kmalu zaključila študij za NLP trenerko. Zelo rada kuha in skrbi za družino, zadnja leta pa se s svojim podjetjem @planetfortuna vedno bolj posveča projektom za otroke, vidite jo lahko tudi v nekaterih reklamnih kampanjah.

Tinkara Fortuna

Tinkara je širši javnosti najbolj poznana kot članica skupine BePop, ki letos oboležuje 20 let obstoja, sicer pa je tudi srečno poročena mamica treh deklic, po izobrazbi magistrica poslovnih ved, avotorica otroških knjig, podjetnica, voditeljica in predavateljica, ki v letošnjem letu zaključuje študij za NLP trenerko. Zelo rada kuha in skrbi za družino, zadnja leta pa se s svojim podjetjem @planetfortuna vedno bolj posveča projektom za otroke, vitie jo lahko tudi v nekaterih reklamnih kampanjah.

Šov Zvezde plešejo

BePop Ladies

Srečno poročena mamica 3 deklic

Tinkara kuha

Tinkara predava

Tinkara pozira

Pokukaj v njeno trgovino, kjer najdeš zanimive in poučne knjige za svoje otroke
ter nasmeh, ki gre lahko s tabo kamorkoli.

Zgodba o nasmehu

Tinkara Fortuna

Tinkara otrokom večkrat zaupa zgodbo iz svojega otroštva in jih spodbuja, da vsako opazko ali kritiko obrnejo v svoj prid, predvsem pa, da se znajo postaviti zase in slediti svojim sanjam.

Ko sem hodila v šolo, so me sošolci kdaj zbadali, da imam konjske zobe ali zobe kot zajček. Takrat me je to seveda prizadelo, saj sem se od vedno rada smejala, za kar gre zaslužek moji mamici in babici. Tega dela sebe namreč nisem mogla niti želela spremeniti.

Vsi imamo kakšne dele sebe, ki se drugim ne zdijo najlepši. Vendar pa nam to ne sme vzeti zavedanja, da smo lepi in vredni točno takšni kot smo. Kljub temu, da so se v otroštvu kdaj norčevali iz mene, je moj nasmeh zdaj moj zaščitni znak, ki krasi mnoge moje izdelke. Še več. Je del mojega logotipa, je moja blagovna znamka.

Zato si ne vzemi k srcu, če komu kakšen del tebe ni všeč. Sprejmi se in bodi ponosen na vse to, kar te odlikuje.

Področja dela

POGLEJ S ČIM SE TINKARA ŠE UKVARJA…

Knjige

Predstave

Predavanja

Področja dela

POGLEJ S ČIM SE TINKARA ŠE UKVARJA…

Knjige

Predstave

Predavanja