Decembrski komplet 5: Srečen dom

17,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25,90 .

Tinkara Fortuna, znana kot članica priljubljene skupine Bepop, je znana po svojem ustvarjalnem pristopu in neustavljivi energiji. Po štirih uspešno izdanih slikanicah, ki so navdušile otroke in starše po vsej Sloveniji, se Tinkara zdaj osredotoča na prihajajoče leto 2024, v katerem za vas pripravlja še veliko novosti.

Paket vsebuje:

 • Slikanica Srečen dom

 • Darilo: priboljšek za kužke Pedigree,

 • Lesena medalja »Hvala, ker posvajate!«

 • Podpisna kartica

 • Darilo: svinčnik PlanetFortuna

Od vsakega kupljenega izvoda gre 1 eur Zavodu PIT

Odlično darilo v teh decembrskih dneh, kjer lahko skozi darilo in branje slikanice otrokom predamo lepe vrednote, da niso važna samo materialna darila, ampak tudi, da z lepo gesto nekomu polepšamo dan, polepšamo življenje. Pa četudi je to samo topel objem ali prijazen nasmeh.

Decembrski paketi

V teh prazničnih decembrskih dneh vam Planet Fortuna predstavlja posebno izbrane  pakete, ki so kot nalašč za božična darila. Vsak paket je skrbno izbrala Tinkara sama, z mislijo na to, kako obogatiti praznično izkušnjo otrok in njihovih družin.

Paketi vsebujejo čudovite slikanice, kot sta ‘Srečen dom’ in ‘Fortuna Planet iger’, ki so polne barvitih ilustracij in pomembnih življenjskih naukov. Poleg slikanic smo v pakete obogatili tudi z različnimi dodatki, kot so označevalci strani, krede, gumitvist in barvni markerji.

Z izbiro teh premišljeno izbranih daril boste podarili več kot le trenutke veselja in zabave. V vsakem od njih je skrito globoko sporočilo o vrednosti malih dejanj dobrote in velikodušnosti. Ta darila niso samo vir radosti, ampak služijo tudi kot opomnik, da lahko preproste igre in iskren nasmeh tkejo nepozabne spomine in gradijo temelje za boljši svet.

 

Mogoče bi vas zanimalo tudi …

 • Decembrski komplet 4: Komplet 4 slikanic

  55,90 

  - 7%

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 55,90 .

  Dodaj v košarico
 • Decembrski komplet 1: “TIN IN FORTUNA ŽIVALSKA AVANTURA + družabna igra”

  25,90 

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 55,90 .

  Dodaj v košarico
 • Decembrski komplet 2: “Fortuna Planet iger”

  25,90 

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25,90 .

  Dodaj v košarico